Вплив факторів природного середовища на хімічний склад рослинних продуктів харчування

Authors

  • А. Н. Некос Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
  • П. В. Семибратова Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна

Keywords:

natural factors, the chemical composition of plant foods, natural area, analysis of variance.

Abstract

The features of the accumulation of chemical elements in vegetable products grown on private plots of the population in the forest-steppe and steppe zone. Studies were conducted using analysis of variance methods. The tendencies of accumulation of trace elements in forest-steppe and steppe natural zones.

Downloads

Download data is not yet available.

References

1. Алымов В.Т. Техногенный риск: Анализ и оценка: Учебное пособие для ВУЗов/
В.Т. Алымов, Н.П. Тарасова. – М.: ИКЦ «Академкнига», 2004. – 188 с.
2. Биченюк М.М. Про оцінювання ризиків життєдіяльності і господарювання у
природно-техногенній сфері / М.М. Биченок, О.Г. Рогожин, Є.О. Яковлев. Екологія і
ресурси: Зб. наук. праць Інституту проблем національної безпеки. – К.: ІПНБ, 2004. - №
10. – 136 с.
3. Глебчук Г.С. Дослідження впливу щільності гідрографічної мережі та
територіального підтоплення на динаміку розвитку зсувів у Харківській області/ Г.С.
Глебчук// Екологія і ресурси: Зб. наук. праць Інституту проблем національної безпеки. –
К.: ІПНБ, 2005. - № 11. – 174 с.
4. Глебчук Г.С. Вплив крутизни схилів та щільності дорожніх шляхів на розвиток
зсувів на прикладі Харківської області/ Г.С. Глебчук// Екологія і ресурси: Зб. наук. праць
Інституту проблем національної безпеки. – К.: ІПНБ, 2006. - № 14. – 148с.
5. Демчишин М.Г. Современная динамика склонов на территории Украины /
М.Г.Демчишин. – К.: Наукова думка, 1992.
6. Трофимчук А.Н. Математическое моделирование устойчивости оползневого
склона при подъеме уровня грунтовых вод/ А.Н. Трофимчук, Ю.И. Калюх, А.С. Глебчук//
Екологія і ресурси: Зб. наук. праць Інституту проблем національної безпеки. – К.: ІПНБ,
2008. - № 18. – 120 с.

Published

2013-02-13

How to Cite

Некос, А. Н., & Семибратова, П. В. (2013). Вплив факторів природного середовища на хімічний склад рослинних продуктів харчування. Ecological Safety and Balanced Use of Resources, (1(7), 81–84. Retrieved from https://ebzr.nung.edu.ua/index.php/ebzr/article/view/277

Issue

Section

Екологія демосфери та медична екологія
film izle hdfilmcehennemi
https://ejournal.unperba.ac.id/pages/uploads/sv388/ https://ejournal.unperba.ac.id/pages/uploads/ladangtoto/ https://poltekkespangkalpinang.ac.id/public/assets/scatter-hitam/ https://poltekkespangkalpinang.ac.id/public/assets/blog/sv388/ https://poltekkespangkalpinang.ac.id/public/uploads/depo-5k/ https://smpn9prob.sch.id/content/luckybet89/